Prijzen

Workshop gedurende 1 dagdeel: 215 euro + 0,38 euro/km vanuit Oud-Turnhout en terug
Workshop gedurende een volledige schooldag: 310 euro + 0,38 euro/km vanuit Oud-Turnhout en terug 

Toonmomenten worden niet extra aangerekend.

Meerdaagse programma en afwijkende sessietijden op aanvraag.

Praktijkvoorbeelden

Een school uit de buurt nodigt me elk jaar uit in het eerste leerjaar. Met de 2 of drie klassen werk ik een volledige dag zodat elke klas 2 workshops krijgt. Op het einde van de dag repeteren we de liedjes nog één keer en daarna spelen we een spetterend toonmoment voor ouders en grootouders.

Kostprijs: 310 euro + vervoersonkosten

Aantal leerlingen: ongeveer 65

Een school uit Vlaams Brabant nodigt me om de twee jaar uit om gedurende een week met elke klas te werken. De eerste graad krijgt workshops met een toonmoment op het einde van de dag, de tweede en de derde graad krijgen elkens een workshop van 2 lesuren. 

Kostprijs: aangepaste prijs voor het meerdaags programma + vervoersonkosten

Aantal leerlingen: ongeveer 330

Een school uit Oost- Vlaanderen gaf me de opdracht om voor elke klas een workshop met Boomwhackers te spelen. Elk lesuur kwam er dus een andere klas de sporthal binnen en kregen ze elk een workshop op maat. 

Kostprijs: 310 euro + vervoersonkosten 

Aantal leerlingen: ongeveer 130

Een school uit de Kempen vraagt om elk jaar een avond te komen workshoppen voor hun 7de jaar op de 3 daagse bij het begin van het schooljaar. Ik verzorg twee workshops met Boomwhackers die avond. 

Kostprijs: 215 euro + vervoersonkosten 

Aantal leerlingen: 45

Een kleuterschool uit het Waasland vroeg me om het afscheid van de laatste kleuterklas mee vorm te geven. Ik speelde met de drie klassen apart telkens een workshop van 75 minuten. Daarna deden we een doorloop om uiteindelijk ’s avonds het beste van onszelf te geven in het toonmoment.

Kostprijs: 310 euro + vervoersonkosten 

Aantal leerlingen: 62


Een school uit de provincie vroeg me om een meerdaags programma in elkaar te steken voor de laatste kleuterklas, het tweede, het derde en het zesde leerjaar. Met die van het zesde speelde ik een hele dag met Boomwhackers, percussie en schaduwspel om uiteindelijk een toonmoment te doen in het thema van Halloween. Met de andere klassen speelde ik gedurende twee dagen twee workshops per klas, allemaal gevolgd door een toonmoment voor een volle zaal. 

Kostprijs: aangepaste prijs voor het meerdaagse programma

Aantal leerlingen: ongeveer 170


De Thomas More hogeschool nodigt me elk jaar uit om bij laatste jaarsstudenten ergotherapie gedurende een dag te komen workshoppen. Ik maak voor hen een combinatie van de Boomwhackerworkshop en de workshop met borstels. 

Kostprijs: 310 euro + vervoersonkosten 

Aantal studenten: ongeveer 80


Een school net over de taalgrens vroeg me om in het kader van hun immersieonderwijs een workshop te komen geven voor het tweede leerjaar. Twee klassen kregen gedurende de voormiddag een workshop van 90 minuten. 

Kostprijs 215 euro + vervoersonkosten

Aantal leerlingen: 46.

VOLG PERCUSSIEWORKSHOP.BE OP FACEBOOK

© Drumschool Jan Otten