Prijzen

Workshop gedurende 1 dagdeel: 200 euro + 0,33 euro/km vanuit Oud-Turnhout en terug
Workshop gedurende een volledige schooldag: 290 euro + 0,33 euro/km vanuit Oud-Turnhout en terug

Toonmomenten worden niet extra aangerekend.
Meerdaagse programma en afwijkende sessietijden op aanvraag.

Praktijkvoorbeelden

Een school uit de buurt nodigt me elk jaar uit in het eerste leerjaar. Met de 2 of drie klassen werk ik een volledige dag zodat elke klas 2 workshops krijgt. Op het einde van de dag repeteren we de liedjes nog één keer en daarna spelen we een spetterend toonmoment voor ouders en grootouders.

Aantal leerlingen: ongeveer 65

Een middelbare school uit West – Vlaanderen nodigde me uit om gedurende 1 voormiddag met de leerlingen van het tweede jaar te werken met borstels en cajons. Het werd een intensieve voormiddag die bol stond van spelplezier.

Kostprijs: 200 euro + vervoersonkosten
Aantal leerlingen: 30

Een school uit Oost- Vlaanderen gaf me de opdracht om voor elke klas een workshop met Boomwhackers te spelen. Elk lesuur kwam er dus een andere klas de sporthal binnen en kregen ze elk een workshop op maat.

Aantal leerlingen: ongeveer 130

Een school uit de Kempen vraagt om elk jaar een avond te komen workshoppen voor hun 7de jaar op de 3 daagse bij het begin van het schooljaar. Ik verzorg twee workshops met Boomwhackers die avond.

Kostprijs: 200 euro + vervoersonkosten
Aantal leerlingen: 45

Een kleuterschool uit het Waasland vroeg me om het afscheid van de laatste kleuterklas mee vorm te geven. Ik speelde met de drie klassen apart telkens een workshop van 75 minuten. Daarna deden we een doorloop om uiteindelijk ’s avonds het beste van onszelf te geven in het toonmoment.

Aantal leerlingen: 32

Een school uit de provincie vroeg me om een meerdaags programma in elkaar te steken voor de laatste kleuterklas, het tweede, het derde en het zesde leerjaar. Met die van het zesde speelde ik een hele dag met Boomwhackers, percussie en schaduwspel om uiteindelijk een toonmoment te doen in het thema van Halloween. Met de andere klassen speelde ik gedurende twee dagen twee workshops per klas, allemaal gevolgd door een toonmoment voor een volle zaal.

Kostprijs: aangepaste prijs voor het meerdaagse programma
Aantal leerlingen: ongeveer 170