Onder de mat

Tijdens deze workshop gaan we zelf aan de slag met borstels. Jawel, borstels,... . Door te vegen, te kloppen,
te tikken,... bouwen we samen een ritme op en maken we een klein muziekstukje. Ik voorzie 1/3 meer 'instrumenten' als het aantal deelnemers, want in het heetst van de strijd wil er wel eens een instrument sneuvelen. Deze workshop is laagdrempelig en redelijk fysiek. Hij geeft een duidelijk inzicht in hoe ritmes worden opgebouwd. Andere doelstellingen zijn samenspel en spelplezier.
In 'Onder de mat' werken we met maximum 22 deelnemers. Bij een groter aantal deelnemers breiden we uit
met cajons en ecopercussie. Ikzelf begeleid de groep op elektronische drums. Op die manier komen we op
een maximum aantal deelnemers van 32. Er kunnen meerdere sessies per dag worden georganiseerd.
Deze workshop richt zich op kinderen van de laatste graad van het basisonderwijs of jongeren van het
secundair onderwijs. Bovendien kan deze workshop ook worden ingericht voor andere groepen (bedrijven, opendeurdagen, teambuildingsactiviteit, (jeugd)verenigingen, ...). Ten slotte kan deze workshop ook leiden
naar een 'minivoorstelling' die je doet op een bepaalde gelegenheid (bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum, deel van een theatervoorstelling, opendeurdag, afsluiter van een schooljaar ...). Neem gerust contact op voor meer info of vraag de workshopfiche aan via mail.