Aan de slag

Tijdens deze workshop gaan we 'aan de slag' met allerlei percussie - instrumenten. Het gamma bestaat uit diepe trommels tot knetterende snaredrums, mysterieuze gongs tot crashende cymbalen, kleine handpercussie tot elektronisch slagwerk en kleurrijke boomwhackers als melodisch slagwerk. In een handomdraai toveren we samen hippe beats, rollende breaks of gewoon mooie percussiepareltjes in de meest uiteenlopende stijlen tevoorschijn.
Deze workshop wordt enkele keren per jaar in cursusvorm gegeven voor de leerlingen van de Drumschool. Daarnaast kan deze workshop gedaan worden voor elke doelgroep (lager en secundair (buitengewoon) onderwijs, jeugdverenigingen, bedrijven, sportverenigingen, teambuildingsactiviteiten, familiefeesten,...) tot een maximum van 20 deelnemers per sessie. De duur van elke sessie is afhankelijk van de doelgroep en de wens van de organisatie. Meerdere sessies per dag zijn mogelijk. Indien het wenselijk is, werken we naar een toonmoment. Neem gerust contact op voor meer info of vraag de workshopfiche aan via mail.